Vi har såå kul :D

Hej Hej!!
Dags att updatera lite!!

Har två av mina bästa vänner här på besök, så himla glad!!

De kom igår vid halv nio, kädade lite o sen bar det av  mot corner, krogen här!! Där stötte vi på några arbetskamarter. Jätte trevligt. Galet folk va där, typ en polak, strand raggarn och min nya pojkvän.. Haha... eller så va det bara det han påstod utan att ens röra i mig:D haha!!
Vid 02.00 bar det av hemåt, va va hemma sisådär en kvarn senare. Pratade, skrattade o tjoade lite här. När vi väl skulle sova 03.00 rinnger det på dörren. SHIIT vem är det liksom!?!? Malin gick och kollade och sa att det va två kilar, jag FLÖG upp ur sängen, Täcke runt mig och kollade i nyckel hålet. TVå från securitas?!?! VA?? Vi har liksom inte spelat eller någonting, abar skrattat lite och ula oss. Jag blev tvungen och öppna!!
-Hej
-Hej
-Dina grannar tycker att du för väsen??
Jag står där med hakan i golvat?
-DRIVER du med mig??
-Nej
-Jag har bott här i ett år och inte haft en fest på ett år.
-ne men så är det.
Malin i bakgrunden...
-Ja men vi ska sova nu.
-Okej men vi antäcknar inte detta men sänk volymen, va har stått här utanför och lyssnat och di ligger på gränsen till att störa!!

Tur jag kom undan med 1500 i böter men jag va sjukt arg, mina grannar spelar 5 gg i veckan o ALDRIG att securitas kommer, men jag lovar jag ska ringa nu!!!!


Nog om det!! Idag har vi vart på jysk, kollade lite, sen en väng till arlanda, Mallan skulle till apoteket och köpa nässpray.
Sen en sväng till euorostop, kollade affärer och så. Där på väg hem kom jag och Mallan har adoptera Sara nästan 2,5 :D Haha!!!!
 
Nu ska vi göra oss i ordning ska åka ut och äta någonstans, food o nyktert, Och bara umgås :D

Ha det gott allhopa, ta vara på varandra!!

Kram
Vickan!!

Kommit på...

... att jag ska köpa ett gym kort på sats!! man mår inte bra av o inte träna!! Jag köpte juh ett gym kort på ett annat ställe, men det ligger åt fel håll och felt plats helt enkelt!! Så nu ska jag bli sats människa, det ligger mitt i centrum på väg mot jobbet liksom!!

Precis käkat och känner mig som en ballong, blev propp mätt. Kyklingfilé o pommes blev det, riktigt gott faktiskt!!

Ska snart se på fri idrotten på fyran, men arga snickarn är jjuh också, får helt enket sappa där emellan :D

Ha de gott alla glada,

Saknar vännerna där hemma men det vet ni :D hehe, speciellt Sara & Mallan!!!

Kram
Vickan!!

ARG!!!

Nu är jag riktigt ag på mitt hyresbolag!!

Ringde till dem idag för att jag har svin kallt i min lägenhet, det drar kallt och iskallt på golvet. De kom hit för att de skulle kolla värmen. Jg va nöjd för jag trodde att de skulle fixa mitt problem, men va säger de, du har FÖR varmt!! Jag höll på o tappa hakan, det drar från ventelationen i badrummet oh fönstrena men det är normalt. Enligt dem har jag 22 grader, Ja de mätt mitt i rummet högt upp. Men va faan!! jag sa att det drar från sönstrena men det gjorde det inte enligt dem... Åhh nu är jag arg, tydligen meningen att jag ska sitta här och frysa!!

Påpekade att toaletten inte hade nå tryck när jag spolade heller, papperet åker inte ner. Ne då kom dom också med en bortförklaring, - det är inställt så för att spara vatten!!
Jaha men ska jag ha kvar mitt pappet och måste spola 5 gånger innan pappertet åker net, ILLA!! Det spar juh ändå inge vatten då, hahah!!

En sak har ändå vart positivt.
Helena, en av mina systrar och hennes två döttrar kommer om en vecka:D Ska bli mys!!

Okej, allt för mig idag, ska äta frulle nu och försöka bli varm!

Kram
Vickan!

Alla hjärtans dag..

Idag är det en helt vanlig dag :D hehe nee kasnske inte, man ska va extra trevlig mot alla nära och kära.

Jag har precis kommit in, har vart o åkt skridskor med syster, syskonbarn och systers kille. Riktigt kul, varm choklad och solen lyste :D Synd bara att jag får så jävla ont i fötterna när jag åker, så jag hade mest skorna på mig. En liten sväng åkte jag :D

Nu sitter jag och väntar på mat hemma hos syster, de ska bjuda mig o gratäng o kött. mycket gott. Tack tack!!

Igår va jag ute med Anders, min kära klass kompis. Shiit va vi har kul alltså!! Provade en del krogar och hade otroligt trevligt!! TAck Anders för denna trevliga kväll!!

Ne jag orkar inte skriva med, kanske uppdaterar senare ikväll, efter melodi festivalen!! hehe :D

kram
Vickan!

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Dagen började med att jag klevupp 07.00för att lämna sysonbarnen på dagis/skolan 08.00. det gick bra med dom i morse. Efter det gick jag hem till syster igen, bäddade, lagamat, diskade och klädde med. När kl. va 10.00 traskade jag ivär mot körskolan, skulle försöka få in lite terori i hjärnan. Väl framme där, vad möter jag, TISDAGEN 10/2 ÖPPNAR KÖRSKOLAN 13.30. Jaha!! När man äntligen pallat sig dit dår kommer man inte in, irreterad gick jag ner för trappan igen. Vad gör jag nu?? Ja, gick hem till migför o hämta överdragsbyxorna, kom på att de kan va bra o ha med ifall vi går ut med ungdomarna. Väl hemma va kl. 10.20 och jag började jobba 2.00. Orka sätt mig ner? Ne! Kom på att jag går till bibblan och lånar en bok, PERFEKT. Traskade mot bibblan, jätte nöjd skulle låna I TAKET LYSER STJÄRNORNA. Väl framme 10.45. Va möter jag där. BIBLOTEKET ÖPPNAR 14.00. O jag står där med öppen mun och tänker att faan allt ska gå emot mig idag. Illa som faan...... Vad  gör jag nu??
Skickar sms till en arbetskolega, som jobbar i cefeterian på en skola på förmiddagarna och frågar om hon är där. Japp det va hon o jag traskar iväg mot skolan, va me henne där  i en timme käkade lite lunche och så i skolan. Där gick faktiskt allt bra.
på jobbet va det också kanon, va på lönesamtal idag med chefen och fick massa beröm, jag är nöjd :D hehe:D Bara så ni vet är jag en mycket klok människa :D Det sa han iallafall. Nog om det!!
Va ledsagare till den där tjejen jag börjat jobba med, va hemma hos henne idag. Och hon bodde på landet. De hämtade mig vid stationen och vi åkte hem till henne. Hon bodde ca 1,5 km ut på landet. Hennes mamma och pappa va ej hemma när jag skulle åka hem, hm vad gör jag, jo jag går till stationen och jag lovar det va min värsta upplevelse på länge. Hon bodde på landet, på en smal grusväg 1,5 km ut i skogen, och typ INGEN gatubelysning, bara på några få utvalda platser. Det fanns hus efter vägen men emellan husen va det.. skog. Ja o detta va på kvällen. Och om ni inte vet så är jag SJUKT mörkrädd. Ja det va det värsta jag var med om på länge. Pratade med mamma i telefon hela vägen, jag va SÅ rädd!!!!!!!

Jaja, allt som hänt idag:D ganska spännade dag, ibland blir det inte som man tänkt sig :D

Förresten ska börja jobba med en till tjej, de ringde idag från avlösar servis och frågade om ag va intresserad utan att jag hade sökt en till. Denna tjejs mamma hade namn gett mig för hon tycler att jag verkar vara en bra tjej. Vi har träffas någon gång innan i andra sammanhang :D Får se när det drar igång :D:D

 Allt för mig, nu tar jag natten

Kram
Vickan!


Trött....

Är det normalt och va så trött som jag är jämt?? Kanske ska kolla om jag har brist på någonting i kroppen eller nått. Faan illa alltså. Sover mellan 10-12 timmar per natt o jag är aldrig utvilad. Kanske sover för mycket. I morgon ska jag gå upp tidigt, ska gå ut o gå en sväng om det inte har snöat och är halt som bara den. Se om det hjälper och om jag blir piggare,

Sak även palla mig iväg till körskolan o plugga lite teori, måste kunna allt :D hehe :D

Förresten va det någon som såg melodifestivalen? Tycker faktiskt att Scotts va bästa. Jag lovar att det kommer bli en riktig sommar plåga eller nått. Hoppas de går vidare till finalen då ska jag heja på dem :d

Jaja, nu vet ni mitt intressnata liv ;) hehe!!

Ta hand om varandra!

Kram
Vickan!

Ett år...

Vet ni, den 1 feb har jag bott i min lägenhet i ett år. I söndas alltså :D Tiden går så fort juh!! Idag gick jag upp 07.00 skulle lämna Nora och Elias på skola/dagis. Vilken snäll moster de har. Istället för att gå hem o lägga mig igen, som jag oftast brukar göra gick jag hem och storstädade. Så nu är det jättefint hemma, så nöjd. Får se om jag ska sova hemma inatt med syskonbarnen som gäster eller om jag ska sova hos syster. Ska nämligen lämna dem i morgon också, ibland krockar deras schema då måste man hjälpa till. =)
 
Jobbade med min kille igår, så roligt så! Va ute i 1h och 40 min på promenad och åkte lite pulka. Vi båda va helnöjda.
Ikväll eller i morgon ska jag ringa tjejens mamma och se när jag ska börja ha henna. Tror det blir till veckan!
Mitt vanliga jobb är strålande just nu. Mitt liv känns underbart jag är superglad hela tiden :D

Allt för mig, ska kila till jobbet nu. Ta hand om varandra, livet är för kort att slösa bort!!

Kram
Vickan!

Dagen i stort :D

Idag har jag jobbat heldag, ja det kanske låter konstigt men det va jobbigt. Shit vad man blir bekväm när man bara jobbar deltid. Klockan ringde 07.00 idag men jag pallade mig inte upp förrens 07.40. Snacka om att  jag kan znosa :D hehe!!Annars en bra dag på jobbet, badade en sväng och sen åkte vi till rusta på eftermiddagen. Underbart!!

Jag har världens bästa jobb, jag jobbar på ett fritids för dunktionshondrade ungdomar, en fritidsledare här heöt enkelt. Ganska slappt men också ganska jobbigt när ungarna hänger o klänger på en. Men för det mesta är det bara bra:D

Va o träffade en tjej jag ska vara ledsagare till, hon är helt underbar, samma med hennes föräldrar. Blir nog skita bra:D

Ska dricka te nu och se familjen annolunda kl. 20.00 på fyran. För mig är inte familjen annolunda eftersom jag faktiskt också kommer från en stor familj, men det blir intressant o glo på!! Nora har tappat sin första tand idag också :D GRATTIS mosters älskling :D


Allt för mig

Kram
Vickan!

Söndag

Ännu en Söndag har passerat, och jag har vart så seg idag. Festade lite igår, va jätte trevligt, tack Emma och Ulrika för en trevlig kväll.
Va i stan och fikade idag, trevligt trevligt, upptäckte at sthlm är väldigt fint, så jag ska inte flytta hem än :D hehe :D

Shoppade igår, o tro det eller ej men jag har faktiskt köpt en klänning, mycket fin och rutig klännign, trodde aldrig kah skulle köpa en men det gjorde jag. Mycket vaker.

Sitter och käkar ost macka nu, ska hoppa ner i säng typ nu.

Allt från mig.

Ta hand om varandra

Kram
Vickan!

RSS 2.0