Bajsa bajs :D

Idag har jag vart med jobbet på reningsverk. Först va vi någon stans o kollade hur kranvattnet blev rent o så. Sen åkte vi vidare till Käppala, ett reningsverk för toa besök. Jag höll ärligt talat på och spy av doften. jag har aldrig kännt nått liknande om jag ska va ärlig. Ingrott bajs luktade det, jag va så nära att spy, ingen ville stå nära mig. och inte går jag ut heller, ne jag står kvar o pinas, och fick huvudvärk iställer. haha.

Nu på kvällen skulle jag träffat den tjejen jag ska jobba med, och hennes mamma. Men de kom aldrig, ringde och ringde men de svarade inte, lämnade meddeland på telefo, hoppas de ringer.

Tänk att en etta kan bli såå rörig om man inte plockar ordning, började åtta i morse så jag hann ingenting idag på morgonen, såg förjävligt ut, men nu är det fint.

Sitter i soffan o ska kolla tv nu, sveriges värsta bilförare, se upp det kanske blir jag om några månader.. HAHA.. Ne så illa hoppas jag att jag inte kommer köra!!

Ta hand om er alla

Kram

Vickan

FÖRE IHOP PLOCKNING



EFTER IHOP PLOCKNING



Onsdag..

Tjohoo..
Otroligt trött idag, klockan ringde åtta idag men jag orkade inte gå upp, znosade till 9.40.. haha.
Va till körskolan idag och körde, va riktigt kul och jag lyckades köra bra. Ska försöka ha kortet innan påsk..

Vart en lugn dag på jobbet idag, va upp till UH med ett par ungdomar o hälsade på, de är så trevliga där upp pluss att tiden går så otroligt fort när man går ut en sväng.

Skulle egentilgen vart o jobbat som avlösare också men det blidde inte så, lillen va sjuk.
Har fått ett ledsagar jobb också, åt en tonårs tjej, det blir roligt. Ska träffa henne imorgon, tror det kan bli riktigt bra!!

I morgon ska jag på utflykt med jobbet, vi ska kolla bajsets väg, illa. Massa reningsverk o skit.. haha:D

Såg precis på top model, yes rätt person åkte ut, hejar på Elina och fransyskan, vet inte riktigt va hon heter :D hehe :D

GRATTIS till Sara & Rikard som firar två år idag, ni är som skapta för varandra :D

Jodåsåatt det va allt för idag tror jag :D


Ta vara på den du älskar

Vickan!!

Helgen!!

Fredag:
Jobbade som vanligt men kompade ut en halvtimme, skulle på övverrasknings middag.. Min kompis anders fyllde år i lördags nämligen. Hans tjej skickade sms till mig förra helgen i smyg o frågade om jag ville vara med och överraska honom. Riktigt skoj och mycket trevliga människor. Han blev riktigt chockad, för en gån skulle va det han som blev lurad, han brukar alltid lura mig med allt. Hehe!!

Lördag
Gick i lugnets tecken, tvättade två maskiner tvätt, handlade, lagade mat.. ja allt som man ska göra :D
På lördag kväll va jag barnvakt åt mina älskade syskon barn: Syster o killen va ut och åt mat i stan. Så jag låg hemma på dersas somffa o kollade film o som.

Söndag
Idag har jag vart till badhuset, allihopa, barnen, syster, systers kille och jag. Riktigt trevligt faktiskt, vi lekte massa i badet, hehe så skoj så!! Jag simmade även 1 km, så nöjd så. Är faktiskt riktigt skönt o simma, synd bara att det är så tråkigt annars hade jag nog gjort det varje dag... eller nästan iallafall. Solade även när jag va där, så nu mår både kropp och skäl bra :D hehe!!

Nu sitter jag o dricker te o myser... äter lite godis också!!

Saknar vännerna hemma en del men det går bra... Ni vet vilka ni är :D

Kram på er alla glada juvelerm, ta ha om er.

Vickan!

Today!!

Hejsan hej!!
Har inte skrivit värst mycket denna vecka. Men min vecka har vart super :D

Idag gick jag upp jätte tidigt, klockan rinde sju, as trött.
Gick hem till syster och mötte upp Nora skulle lämna henne på skolan. Sen tillbacka till syster för att vara lite social. Klockan kvart i nio gick vi med Elias, sen skulle jag till tandläkaren.. hade syster som stöd..
Skulle plasta om en tand som plasten var trasig på.. fattade ingenting men annars OK!.. haha

Efter det så gick vi hem till moster o fikade, va jätte trevligt, kusin kom också, mycket trevligt. Klockan blev typ tolv och jag och syster lunchade, mysigt värre.

Började jobba kl 13, mycket bra dag på jobbet, alla va glada :D

Sen nu på eftermiddagen har jag hjälp syster o mublerat om hemma hos henne, hon har två små barn o de hade ett varsit rum men nu har de fått ett sovrum och ett lekrum. Belv mycket bra!!
det är så man vill va liten igen, när man delade rum o låg o pratade med den men delade med, jag och urban, min storebror hade rum tillsammans, det va riktgt mysigt, sådar syskonmysigt.. hehe!!

Kram alla människor!!

Vickan!


Så glad!!

Hej hej..
Snön har änligen kommit inte så mycket men det ligger iallafall lite på backen. Bara det inte blir pluss grader nu!! Allt känns så mycket ljusare när lite snö har kommit..

Skrev ingenting igår, orkade inte va såå trött!

Nu ska jag snart dra till jobbet,  börjar halv ett idag med tanke på personal möte, jätte skoj, får se hur det hår, eller om det går som vanligt :D hehe :D

Vilken intressant blogg jag skriver, hahah :D

Ha det bra alla glada!

Kram Vickan!

Söndag

Hejsan hej.
idag har det vart en helt vanlig söndag, slapp som alla andra söndagar.
vaknade av att jag fick ett hemligt sms i morse, det va spännande!! kunde inte somna om o då va kl bara 08.20..
Gick upp o satte på en tvätt maskin, helt underbart o ha egen sådan, sen glo massa på tv. sen ytterligare en tvätt till, o sen en till. Hel nöjd hann tvätta tre maskiner innan kl va 14. Nice som faan.
Emellan maskinerna såg jag filmen mamma mia som jag fick av systrar i jul klapp, den va helt okej faktisk, kan rekomendera den varmt.
Hade lovat syster att bjuda på köttfärsås o spagetti idag, så kl 16 fick jag tre matgäster, syster o syster barn. Mannen jobbade...

Happ just nu sitter jag hemma hos syster ska dricka kaffe o sen sy gardiner av tyg hon fyndade igår.

Ha det supert alla glada..

Vickan!


Strålande Lördag

Dagen började med att jag ringde syster i morse när jag vaknade, klockan va väl sisodär halv tolv kanske. Hon frågade om jag skulle med till jysk, javisst, tänkte kolla om de hade ett par gardiner till vardags rummet.
Kom till jysk vid ett, o vad ser vi, de har STOR utförsäljning på gardiner o liknade, nice nice!!
Väl inne på jysk, o jag springer på ett par panel längder blåa och svart för 25 kroner, vickan är helnöjd, tog två sådana till vardags rummet. Kollade runt lite till o hittade till köket för 100 kr, helt okej, Vickan är fortfarande helnöjd!!

Så jag shoppade gardiner idag, så blev jag tvungen och städa för att kunna hänga upp dessa nyinköpta varorna.
Så just nu är det jättefrint o mysigt hemma hos mig!!

Kvällen ägnade jag hos syster, såg på körslaget. Tycker faktiskt att rätt kör åkte ur. Hoppas Hanna eller Erik vinner, de älskar verkligen sina körer!!

Jaha nu vet ni vad jag gjort idag då, trodde jag aldrig skulle börja blogga men ack så fel jag hade, tror jag kommer bli beroende av detta, haha, då kanske jag bli känd också som blondin bella!! Så om ni läser min blogg och jag är aktiv skrivare så är det min tur att va med på stjänor på is nästa säsong! bara så ni vet!

Nya köksgardinerna



Nya vadagsrumms gardiner


Hejsan

Hejsan o välkom men till min blogg.

Nu har jag skaffa en blogg efter många om och men. Det var nog tack vare Sara eftersom hon tjatade på mig ;)

Just nu sitter jag o ser let´s  dance och försöker få någon hum om denna blogg, går ganska bra tror jag :D 





                                                                                            
SARA
.. hon som tyckte jag skulle börja blogga :D

RSS 2.0